miércoles, 6 de marzo de 2013

PROXIMO MERCADO EN MELIANA DOMINGO 10 DE MARZO


 

Dinar:
En acabar el mercat ens quedem a dinar. El dinar és un temps per socialitzar i conéixer-nos els membres de la Xarxa d’Intercanvi: aquelles persones en les que intercanvies.
Aquesta vegada dos membres del SIL-Meliana ofereixen un menú per als que no vulgueu dur el dinar de casa. Serà un menú vegetarià per a evitar que ningun@ es quedeu fora. Coses que heu que tindre en compte:
- Última data per fer reserva de places és el dijous 7 de març. Les reserves cal fer-les a través de l'anunci que es posarà en breu a les ofertes del web.
-Dugueu coberts, plats i gots per a us propi. Així evitem l’ús dels d’usar/tirar i posem el nostre xicotet granet per ajudar a la Mare Natura.
-Encara que disposem d’algunes cadires que ens presten, feu per dur-vos la vostra així segur que no fem curtes.
Els espectacles al mercats:
Les expressions artístiques i els tallers alimenten la nostra ment i la nostra anima tant com els aliments el nostre cos. Volem música, teatre, tallers, etc. als mercats però que fem?, les contractem des de l’administració?
A l’última assemblea es parlà de la problemàtica de les persones que ofereixen o podrien oferir activitats als mercats i que cal donar-los l’oportunitat de alliberar-se del mecenatge del ser contractats. Al igual que la resta d’usuaris decidim, sense dependre de ningú, els mercats als que acudim a oferir les nostres mercaderies, les persones que ofereixen activitats d’aquest tipus deurien tindre la mateixa possibilitat d’elegir sense dependre de ningú si actuen a un mercat o a un altre.
Però com es paga per aquestes activitats? Els compradors als mercats elegeixen el que els interessa (unes cols, uns CD de música, una peça de roba, ...) i ho compren pagant l’import corresponent. La majoria dels espectacles són oberts i totes les persones que estan al mercat gaudeixen d’ells però hi ha a qui li agrada més i a qui li agrada menys i inclús a qui no li agrada gens. Així que considerem que el millor sistema de retribuir a les persones que ens ofereixen música, teatre, malabars, etc. siguen aportacions voluntàries. Tu decideixes si dones un eco, dos ecos, tres ecos ... per a tal finalitat es faran rebuts individuals on els/les usuari@s omplireu posant el vostre nom, número de compte i quantitat d’ecos que considereu just pagar.
Per últim, unes xifres de com va la nostra economia a data 26 de febrer:
Nombre d’usuaris a la Xarxa de Xarxes de València: 851
Total d’intercanvis realitzats: 4.910
Total d’ofertes: 1773
Total d’ecos generats: 59.647
Esteu fent-ho molt però que molt be!

Vos esperem al mercat!!!
Recorda: 10 de Març, Plaça de l'Ermita de Meliana (de 10h-14h) - Enllaç per localitzar el lloc del mercat: http://goo.gl/maps/ArdRF
Una abraçada
L’administració

No hay comentarios:

Publicar un comentario