lunes, 21 de octubre de 2013

Fwd: MERCAT A MELIANA - DIUMENGE 27 D'OCTUBRE






Bon dia:

Ja tenim el cartell per al mercat de diumenge que ve.  Vos recordem que la vostra col·laboració es important per fer promoció: imprimiu un parell de cartells i col·loqueu-los als vostre lloc de treball, a l'escola de les vostres filles, al forn, al bar on aneu a fer-vos el cafè o la cerveseta , …; passeu-lo per correu-e a amigues i familiars; pengeu-lo al vostre facebook o al twitter.

1.- Actuacions:

  • 11,45 h.  el grup de teatre "Projecte Carvana" de l'Ecored Milaguas amb l'espectacle "El Bagul dels Contes".

  • 13,00 h. Rap a càrrec de Xavi i Toni i Color's Quad & Josep

2.- Dinar:

Recordeu dur-vos coberts, got i plat (la natura ens ho agraís). Encara que disposem d'algunes cadires, ve be que dugueu les vostres, així no fem curtes.

Menú:
 Primer plat:     Bramborak (coquetes txeques de creïlla) i ensalada de fesols rojos amb paté d'olives.

Segon plat:     Pasta amb verdures i salsa de soia.

Postre:             Coques variades


Preu és de 3 ecos + 3 € - les reserves es poden fer fent una comanda a través de l'oferta que Ana penjarà en breu a la web.

3.- Avís: a l'últim mercat que es va fer a Meliana molta gent deixa el cotxe dins la plaça, recordar-vos que NO deveu APARCAR A LA PLAÇA. Es pot entrar a la plaça per descarrega i carrega però tots el vehicles es deuen aparcar fora. Hi ha lloc dins del poble al voltant de la plaça però vos recordem que al polígon que hi ha a l'altra banda de la carretera hi ha moltíssim espai per aparcar.

4.- Com vindre al mercat: per als que no haveu estat mai,  es pot venir a Meliana en Metro – línia 3 i ací teniu l'enllaç per localitzar la plaça de l'Ermita            http://goo.gl/maps/EFUcc

Una abraçada i fins diumenge

L'administració del SILM               http://goo.gl/maps/EFUcc








No hay comentarios:

Publicar un comentario